Terugblik Zeskamp

Wie durft het aan?

Dat was de grote vraag van de Zeskamp. Zaterdag 10 juni stonden een groot aantal jeugd- en seniorenteams aan de start van een prachtige, zonnige en actieve dag. 

De zon scheen volop! Dat was alvast mooi meegenomen. Met een graadje of 25 en een strak blauwe lucht stond de jeugd aan de aftrap van een sensationele Zeskamp. Om 09.45 uur klonk het startschot. De teams mochten eindelijk laten zien wie met samenwerking, strijd en behendigheid de opdrachten in rap tempo konden uitvoeren. En het waren zeker geen gemakkelijke opdrachten. Skilat-lopen, ringwerpen, ouderwets touwtrekken, een Wipe-out parcours en zelfs de grootste stormbaan van Nederland werd bevochten. De deelnemers werden uitgedaagd. Dat verdiende natuurlijk een zakje snoep als afsluiting en medailles voor de winnaars. Een frietje met snack ging er na de inspanning ook moeiteloos in! 

In de middag was het de beurt aan de senioren. De teams waren goed voorbereid. Voor de Zeskamp verschenen de nodige teams in ludieke en speciaal gedrukte shirts. Dat zag er natuurlijk leuk uit. Een voorbode voor een geslaagde middag. We hebben wel te maken met de 'senioren' groep. Eerlijk is eerlijk, ondank de leeftijd van sommigen zag het er nog aardig soepel uit allemaal. Nouja, bij de meeste dan... De foto's spreken voor zich. Aansluitend werd de opgewekte trek getemperd met een barbecue. Daarna moesten ze natuurlijk in beweging blijven om de kramp in de kuitjes tegen te gaan. De DJ zorgde ervoor dat tot middernacht de voetjes van de vloer gingen! 

 

Gezelligheid in beeld!

Klik snel op onderstaande buttons om naar de fotopagina's van de Zeskamp te gaan. De foto's worden later nog aangevuld!