Terugblik clubveiling

De eerste (pré) activiteit van het 100 jarig jubileum. Met de clubveiling was het namelijk stiekem al een beetje begonnen.

Natuurlijk hebben de potentiële kopers vooraf de kavellijsten grondig bekeken. Ze stonden dan ook te trappelen om de parels van de veilingavond binnen te slepen. En natuurlijk hadden ze ook gewoon zin een sfeervolle avond met muziek, een hapje en drankje(s). Het beloofde sowieso een topavond te worden! 

Na het uitdelen van de vlaggetjes en een duidelijke uitleg hoe de veiling te werk gaat, kon het eindelijk beginnen. De hele avond gingen de vlaggetjes in de lucht en sloeg de veilinghamer weer voor een succes. Weer een prachtig bod op een prachtig veilingitem! Van bubbelen met de voorzitter tot een hotelovernachting met alles erop en eraan. Met de juiste charmes van de veilingmeesters en presentatie van de veilingitems alles verkocht! Er stond geen enkel item meer op de kavellijsten. Het was gezellig druk, we hebben genoten van de sfeer. Samen hebben we een mooi bedrag opgehaald voor het jubileumjaar! 

Gezelligheid in beeld!

Klik snel op onderstaande link om naar de fotopagina van de Clubveiling te gaan.