Receptie en feestavond

We feesten het hele jaar door! Ook deze geslaagde avond verdient weer een terugblik.

Hoog bezoek en de huldiging van nieuwe ereleden
Als de KNVB en gemeente langskomen, dan weet je dat er iets bijzonders gaande is. En dat is natuurlijk ook zo. Mocht het de aandacht zijn ontglipt: WVW bestaat 100 jaar. Mooie woorden zijn gesproken. Felicitaties zijn in ontvangst genomen. De ene toespraak duurde wat langer dan de andere.. Maar het ‘jubileum’ verdween even naar de achtergrond om een aantal mensen zeer terecht in het zonnetje te zetten!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering zijn Albert ten Velde, Gradje Albers, Thijs Swartjes sr., Monique Magdelijns en Henk van Bergen voorgedragen voor de benoeming tot erelid van WVW. Een erelid word je niet zomaar. Stuk voor stuk zetten zij zich al jaren onderscheidend in voor onze vereniging, voor de schermen en achter de schermen. Tijdens de receptie zijn zij met trots gehuldigd.

Scheidsrechter van verdienste
Dit is de hoogste onderscheiding die de KNVB kan uitreiken aan scheidsrechters. Henk van Bergen is al ruim 40 jaar als (gediplomeerd) verenigingsscheidsrechter verbonden aan WVW. Henk kan ons de nodige anekdotes vertellen en heeft tussen de lijnen van alles meegemaakt. Van vriendschappelijke wedstrijden, tot wedstrijden waarin de emoties nog wel eens hoog opliepen. Al die jaren staat Henk op het veld - weer of geen weer - om het spelletje in goede banen te leiden. Henk, van harte gefeliciteerd met deze welverdiende onderscheiding!

Het themafeestje viel in de smaak
Na twee keer knipperen met de ogen was het maximumaantal aanmeldingen al bereikt. Het beloofde op voorhand al een geslaagde avond te worden. En dat werd het ook! Het was mooie mix van jong en ‘minder jong’, dansende voetjes en statafel-hangers. Een nostalgische euroavond met alweer heerlijke hapjes de hele avond door. Laten we het erop houden dat ook de DJ laat thuis was.

Gezelligheid in beeld!
Klik snel op onderstaande link om naar de fotopagina van de receptie en feestavond te gaan.