Deze activiteiten staan nog op de planning

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die nog op de planning staan. Er staat ons dus nog wat moois te wachten.

Klik op de informatiebuttons voor meer informatie over de activiteiten.

't Eindsignaal 

Het is voorbij gevlogen. 7 januari 2024 nadert en dat betekent het eindsignaal van ons jubileumjaar.

 

We nodigen jullie van harte uit om samen het jubileumjaar feestelijk af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden. Wij zien jullie graag in de kantine om samen om 00:00 te toosten op het historische eindsignaal en op een sportief en succesvol 2024!

 

Wist je dat?

WVW tijdens het eindsignaal de Koninklijke Erepenning ontvangt vanwege haar 100 jarig bestaan en haar maatschappelijke betrokkenheid in de regio? Ben jij bij dit unieke moment?

Van deze activiteiten hebben wij al mogen genieten

Om de mooie herinneringen te bewaren, blikken wij op de speciale Terugblik-pagina terug op de georganiseerde activiteiten. Hieronder vind je alvast een kort overzicht van de activiteiten waarvan wij al hebben mogen genieten.

Clubveiling WVW voor het 100 jarig bestaan in 2023

De clubveiling zit erop! Het was een mooie avond waarbij aantrekkelijke producten en originele diensten zijn geveild. De club heeft op deze manier op originele wijze financiële middelen opgehaald voor het realiseren van de aankomende jubileum festiviteiten in 2023.


Wij bedanken iedereen die deze avond tot een geslaagde heeft avond gemaakt. In het bijzonder de sponsoren van de veilingitems en natuurlijk diegene die op de veilingitems hebben geboden! 


Binnenkort blikken we terug op deze geslaagde avond! Houd de pagina van de clubveiling en onze socials in de gaten.


Nieuwjaarsreceptie: aftrap van het jubileumjaar 

Op zaterdag 7 januari 2023 is het eindelijk zo ver: ons jubileumjaar gaat van start. Het jaar wordt feestelijk geopend tijdens de nieuwjaarsreceptie.


Receptie en feestavond

Een 100-jarig bestaan is niet niks. Dat verdient natuurlijk nog een officiële receptie en een thema feestavond in één! Ter ere van het 100-jarig bestaan staat de feestavond in het teken van het getal 100. Dat betekent ouderwetse euroknallers!


Voetbalquiz

Ben jij er klaar voor? Durf jij jouw kennis te laten testen? Houd deze activiteit dan goed in de gaten. 

Binnenkort meer! 


PANNA! Sterrenteam Voetbaldag

Speciaal voor de jeugd wordt de PANNA! Sterrenteam Voetbaldag georganiseerd. 

Noteer alvast 18 mei 2023 in je agenda. Aanmelden is vanaf nu mogelijk. Klik snel op onderstaande button voor meer informatie. 

 


Schijt je rijk!

Tijdens de laatste officiële competitiedag van het seizoen 2022-2023 is het tijd voor koeschijten! Wil je weten hoe dit precies werkt? Klik op onderstaande link voor meer informatie. Zorg dat je er zondag 21 mei 2023 bij bent. 


Zeskamp

Op zaterdag 10 juni organiseren wij voor de jeugd en volwassenen een 6-kamp in samenwerking met diverse verenigingen! We sluiten de avond af met een gezellige feestavond! De inschrijving is geopend. Inschrijven kan tot 30 april.

 


Feestweekend: 23 en 24 juni 2023

We hebben hier lang naar toe geleefd. Het grote feestweekend op 23 en 24 juni ter ere van het 100-jarig bestaan van onze vereniging. We geven alvast een inkijkje in het programma van het weekend. Ben je benieuwd? Klik dan snel verder.


Voetbalwedstrijd FC de Rebellen

Voetballen met jouw jeugdidolen, een panna maken op Andy van der Meijde, na afloop proosten met John de Wolf, Patrick Pothuizen, Royston Drenthe of Roelof Luinge? FC de Rebellen bestaat uit een brede selectie voetballers die graag een potje komen voetballen. En natuurlijk heeft WVW ze uitgenodigd speciaal voor het jubileum!

 

Op 7 juli 2023 organiseert de Jubileum Commissie een wedstrijd tegen FC de Rebellen. Bekijk de speciale activiteitenpagina om te zien wie bij op 7 juli 2023 bij de selectie van FC de Rebellen zit! 


Gemeente Cup

Zondag 27 augustus 2023 spelen de verenigingen uit de gemeente Beuningen weer om de felbegeerde Gemeente Cup.  Dit jaar worden de wedstrijden van de mannen en de vrouwen voor het eerst op dezelfde dag gespeeld. Welke vereniging gaat er dit jaar bij de mannen én bij de vrouwen met de eer vandoor?


Tiroler Party

Heidi, Anton en lederhosen. Meer heb je niet nodig voor een geslaagd feest. Op 18 november is het zover. En denk eraan: zonder lederhosen of drindle geen feestje. 


Jubileum Kerstbingo

De jubileum kerstbingo staat voor de deur. En denk er aan: hoe stiller de zaal, des te spannender de ronde .

 

Kun jij de spanning aan? Zin in een gegarandeerde avond gezelligheid? Precies, wie niet?!  Dus doe mee en hark die prijzen binnen!