Terugblik en foto's

We gaan samen veel mooie herinneringen maken dit jubileumjaar. Natuurlijk willen wij deze bewaren!

Op deze speciale terugblik- en fotopagina blikken we samen met jou terug op de activiteiten en gebeurtenissen van het 100 jarig jubileum. Op deze pagina vind je een mooi compilatie en sfeerimpressie van de activiteiten tijdens het jubileumjaar. 

Hieronder vind je een chronologisch overzicht per activiteit. 

Tiroler Party: 18 november 2023

Heidi, Anton en lederhosen. Meer heb je niet nodig voor een geslaagd feest. De Tiroler Party heeft weer voor een hoop mooie herinneringen gezorgd. 

Feestweekend: 23 en 24 juni 2023

Het grote feestweekend ter ere van het 100-jarig bestaan van onze vereniging. Iets waar we lang naar hebben toegeleefd, alweer voorbij. Het is voorbij gevlogen! Maar gelukkig hebben we de foto's nog! Ga snel naar de terugblikpagina van het weekend om deze te bekijken.

Zeskamp: 10 juni 2023

Deze dag vol spellen en uitdagingen is opgedeeld in twee groepen. In de ochtend mocht de jeugd laten zien wie over de stormbaan kan vliegen. In de middag waren de senioren aan de beurt. Een dag vol zon, enthousiaste deelnemers én supporters. We hebben strijd en vooral veel lachende gezichten gezien, met mooie foto's als resultaat. Benieuwd? Klik op onderstaande button voor de terugblik.

Schijt je Rijk: 21 mei 2023

Alweer de laatste officiële competitiedag van het seizoen. De grote vraag van de dag was: Waar komt die vlaai? En wie is er nu met die felbegeerde hoofdprijs vandoor gegaan?

Benieuwd naar het antwoord? Klik voor de terugblik en de foto's op onderstaande button.

PANNA! Sterrenteam Voetbaldag: 18 mei 2023

Een ochtend voor de jeugd met balspellen, trucs, partijen en oefeningen. Een dag waar de kinderen lekker sportief bezig waren, veel hebben geleerd en - natuurlijk het belangrijkste - met een grote glimlach hebben rondgelopen. 

Benieuwd naar de terugblik en de foto's? Klik op onderstaande button.

Receptie en feestavond: 11 maart 2023

Een avond waarop wij onder andere de KNVB, gemeente Beuningen en omliggende verenigingen mochten verwelkomen, trotse WVW'ers tot erelid zijn omgedoopt en scheidsrechter Henk van Bergen de hoogste onderscheiding van de KNVB in ontvangst mocht nemen. Aansluitend een meer dan geslaagd thema-feest met ouderwetse euroknallers!

Nieuwjaarsreceptie: 7 januari 2023

Dit was de eerste echte activiteit van ons jubileumjaar. Tijdens de nieuwjaarsreceptie is het jubileumjaar feestelijk geopend. Proosten met champagne en het eigen gebrouwen jubileumbier, confetti de lucht in en knuffelen met onze mascotte Weurty.

Benieuwd naar de terugblik en de foto's? Klik op onderstaande button.

Clubveiling: 12 november 2022

De eerste (pré) activiteit van het 100 jarig jubileum. Met de clubveiling was het namelijk stiekem al een beetje begonnen.

Benieuwd naar de terugblik en de foto's? Klik op onderstaande button.