Nieuws

De Maas & Waler over het Feestweekend

Op 22 juni 2023 heeft De Maas & Waler wederom een leuk stuk geschreven over het 100-jarig bestaan van WVW met speciale aandacht voor het Feestweekend. 

Benieuwd naar het artikel? Klik snel verder.

De Maas & Waler over 100 jaar voetbal en gezelligheid in Weurt

Op 9 maart 2023 heeft De Maas & Waler een leuk stuk geschreven over het 100-jarig bestaan van WVW. Met aandacht voor WVW als oudste vereniging van de gemeente Beuningen, het speciaal gebrouwen jubileum-bier en natuurlijk al het moois dat op het programma staat.

 

Benieuwd naar het artikel? Klik snel verder.

 

Geschreven: Ger Loeffen

Foto: Ger Loeffen

De bier-reportage van het jubileumbier Weurtse Schwalbe

Speciaal voor het 100 jarig jubileum is het jubileumbier ontwikkeld. In de 3-delige reportage nemen wij jullie mee in het proces. Het derde en laatste deel volgt binnenkort!

Ben je benieuwd hoe dit prachtige en speciale biertje tot stand is gekomen? Klik op onderstaande link en lees snel verder!


WVW jubileumtenue

Het jubileumjaar is natuurlijk een uniek jaar. Deze speciale gebeurtenis vraagt om een speciaal tenue. Daarom hebben wij voor het 100 jarig bestaan het jubileumtenue ontworpen. Een uniek tenue, een echte 'special edition'. Dit tenue dragen wij in 2023 met trots!

 

Jubileumtenue als wedstrijdtenue
- Het jubileumtenue mag als wedstrijdtenue worden gebruikt
- Het team voetbalt in het complete reguliere óf in het complete jubileumtenue. De tenues worden niet gemixt.
- Het team is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van het jubileumtenue. Dit kan door individuele aanschaf of met behulp van een (team)sponsor

 

Benieuwd? Klik snel op onderstaande link voor het promotie filmpje.