Terugblik Feestweekend

Het grote feestweekend ter ere van het 100-jarig bestaan van onze vereniging. Iets waar we lang naar hebben toegeleefd en helaas nu alweer voorbij.

De grote feesttent als thuisbasis voor het weekend

De organisatie heeft ook dit keer weer hun uiterste best gedaan om er een spektakel van te maken. Conclusie: gelukt! De tent was prachtig versierd. Een lange bar aan de ene kant, zodat niemand lang op zijn drankje hoefde te wachten. Een buitenplaats aan de andere kant om wat te eten of even af te koelen in de frisse lucht. Genoeg statafels om lekker aan te hangen. Een dansvloer voor diegene die wel de voetjes van de vloer wilde laten gaan. De start is goed. 

Feestavond vrijdag

De start van het feestweekend. Zoals het hoort, een korte opening om vervolgens over te gaan tot waar we allemaal voor zijn gekomen. Een feestje! Met DJ Yorit die de avond aan elkaar draaide en Familie de Bruyn die geen enkel verzoekje links liet liggen. Vrouwen 1 zijn nog even in het zonnetje gezet vanwege het behalen van de promotie naar de 2e klasse. Een heerlijke sfeer. Gewoon gezellig en samenhorig. Daar waar WVW bekend om staat en ook bekend om wil staan. De eerste avond heeft zeker niet teleurgesteld!


Feestavond zaterdag

Aan het begin van de avond werd Henk van Bergen onder groot applaus naar het podium geroepen. Afgelopen seizoen was het voor Henk zijn laatste seizoen als scheidsrechter. Dit moment wilden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Henk ontving een prachtig ingelijst scheidsrechtersshirt als dank voor zijn (tientallen!) jarenlange inzet als scheidsrechter bij WVW.

Alweer een zeer druk bezochte avond. Maar, gezellig druk en met een druk programma voor het feestende publiek. DJ Jerome trapte de avond af en zorgde ervoor dat het feestje gaande bleef tussen de verschillende optredens. We hebben de nodige artiesten ontvangen. Niemand minder dan Bart van Dishoeck, John West en als knallende muzikale afsluiter: Ronnie Ruysdael.


Ere wie ere toekomt
Aan het einde van de laatste feestavond stond een trotse jubileumcommissie op het podium te springen om dit grote succes met de feestgangers te vieren! Het jubileumjaar is nog niet afgelopen, maar we mogen nu al trots zijn op wat deze commissie heeft neergezet.

Gezelligheid in beeld!

Klik snel op onderstaande buttons om naar de fotopagina's van de feestavonden te gaan!