Terugblik nieuwjaarsreceptie

7 januari 2023, we hebben lang naar dit moment toegeleefd. Eindelijk 100 jaar, eindelijk starten met feestvieren.  

Spanning, sport en spel voor de jeugdWe gaan beginnen. De balletjes rollen door het bingo-rad. Met opperste concentratie luistert de jeugd naar het geratel van de balletjes. Er wordt weer een getal omgeroepen. Langzaam maar zeker stromen de rijtjes vol. Het wordt steeds stiller, er wordt weer een balletje opgepakt, weer wordt een nummer omgeroepen en dan ineens.. BINGO! Een mix van blijdschap en stiekem ook een beetje teleurstelling.  

De balletjes zijn uitgerold en de prijzen zijn uitgedeeld. Het is tijd om na deze spanning lekker buiten stoom af te blazen door een balletje te trappen, te springen op het springkussen en georganiseerde spellen te spelen.  

 

We tellen af en het is tijd voor confetti en champagneNa mooie woorden van de voorzitter is het tijd om gezamenlijk af te tellen. De klok slaat 15.00 uur. De confetti schiet in de lucht en onder luid gejuich van een volle sportkantine proosten we op de aftrap van ons jubileumjaar. Het jubileumlied met bijbehorende videoclip wordt trots afgespeeld en iedereen maakt kennis met onze mascotte Weurty. De jeugd krijgt van de jubileumcommissie een ‘mini-Weurty’ die modebewust is gestyled in een jubileum-hoodie. Een leuk aandenken voor deze speciale dag! De rest van de middag en avond knalt de muziek uit de speakers, genieten we van luxe verzorgde hapjes en drinken we er nog eentje. Een activiteit als deze vraagt om meer!

 

Presentatie van de Weurtse Schwalbe
Speciaal voor het jubileumjaar is de Weurtse Schwalbe ontwikkeld. De Weurtse Schwalbe is met trots uitgedeeld. Een biertje voor fijnproevers en nu ook op de tap in de sportkantine verkrijgbaar! Ben je benieuwd hoe dit biertje tot stand is gekomen? Kijk dan snel op de
bierreportage.

Gezelligheid in beeld!

Klik snel op onderstaande link om naar de fotopagina van de Nieuwjaarsreceptie te gaan.